have
Havetips

Kom i gang med haven på budget

af Nanna Larsen 10.03.2015
Foto: Mette Wotkjær
Foråret er kommet, og hvad enten du er en garvet gartner eller ej, så er det svært at ignorere iveren efter at tilbringe tid i haven med jord under neglene. Her får du vores tips til en smuk have på budget.

At anlægge en smuk have rimer ikke sjældent på en forpustet pengepung, men sådan behøver ikke nødvendigvis at være. Her får du vores tips til en smuk have på budget.

Læs også: Nyttige havetips i marts

Lav en indkøbsliste
Ligesom du laver en indkøbsliste, når du besøger det lokale supermarked, bør du også nedskrive en liste over de planter, du skal have, før du tager på planteindkøb. På den måde slipper du for at forelske dig i eksotiske planter og unødigt plantegrej og i sidste ende komme hjem med ting, du ikke har brug for.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Planlæg dit køb
Planlæg dine planteindkøb, således at planterne, du køber, er friske. Så undgår du enten at køre forgæves til din planteskole eller at være nødsaget til at gøre de samme plantekøb flere gange, fordi du har set dig nødsaget til at købe grå og triste planter, der aldrig vokser sig store og frodige.

FÅ TIPS TIL PLANTER OG GRØNNE GØREMÅL MED ISABELLAS!

Vælg de trofaste planter
Investér i hårdføre planter, der er nemme at pleje, og som vokser og kommer igen år efter år. Så får du glæde af dem flere år i træk og slipper dermed for at skulle bruge både tid og penge på at erhverve nye planter hvert eneste år.

Find budgetvenlige krukker og potter
Planlægger du at plante i krukker og potter, så skal du være opmærksom på, at disse ofte er kostbare at anskaffe sig. Det kan derfor være en fordel at købe krukker og potter i neutrale og tidløse farver og former, så du kan bruge dem til alle dine nyindkøbte planter sæson efter sæson.

Kilde: brightnest.com