ISABELLAS julegave-abonnement
ISABELLAS

Giv ISABELLAS i julegave

af Redaktionen. 16.10.2023
Foto: Aller Media.
Giv en julegave, der bliver ved med at glæde den, du holder af længe efter jul - et gaveabonnement på ISABELLAS inkluderer enten 3, 6 eller 10 numre af magasinet!

Vi elsker julen, og vi elsker at forkæle dem, vi har nært. Du kan gøre det samme og forærere et gaveabonnement på ISABELLAS uden binding. I abonnementet får du mindst tre magasiner og en måneds gratis ALLY, som byder på podcast, video og artikler samlet i én app.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kan enten give et abonnement med 3, 6 eller 10 numre af magasinet - og spare op til 200 kr! Abonnementet stopper automatisk, så modtageren ikke skal tænke på at afmelde.

I et gaveabonnement får du

  • 3, 6 eller 10 numre af ISABELLAS leveret direkte til døren
  • Alverdens madopskrifter fra det salte og det søde køkken
  • Kreative DIY-guides, hækle- og strikkeopskrifter
  • Tips og tricks til blomsterbinding, dekoration og dyrkning af planter og afgrøder
  • Inspiration til indretning og projekter i haven og boligen
  • En månedes gratis ALLY
ISABELLAS julegave

ISABELLAS er det kreative frirum og et helle, hvor det er tilladt at drømme. Find inspiration til små og store DIY-projekter i boligen og haven, som alle kan være med på uanset niveau.

Hvis du interesserer dig for at binde buketter, lave god mad fra bunden, bygge møbler, nørkle med håndarbejde eller dyrke dine egne grøntsager på altanen eller i haven, får du masser af gode tips og tricks i ISABELLAS.

Vi guider dig, uanset om du bor i lejlighed eller hus, har 20 eller 700 kvadratmeter have, og om du er nybegynder eller øvet.

Forskellige forsider af ISABELLAS

 

Giv ISABELLAS i gave: Find vores gaveabonnementer her!