ISABELLAS nye e-bog: Desserter med sommerbær
ISABELLAS

ISABELLAS nye e-bog: Desserter med sommerbær

af Redaktionen 17.06.2015
Vi har samlet en række opskrifter på desserter med rabarber, hyldeblomster, mynte og sommerbær, som er vores favoritafgrøder. Læs mere om den nye e-bog her, hvor vi også giver dig et lille smugkig!

Vi kan efterhånden få de fleste slags sommerbær året rundt i supermarkedet, men de tåler sjældent sammenligning med den ægte vare - nemlig sommerbær i sæson. Derfor gælder det bare om at spise løs i den korte periode, de er her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

ISABELLAS nye e-bog

Med ISABELLAS nye e-bog får du 30 skønne opskrifter på desserter med rabarber, hyldeblomster, mynte og sommerbær, som er vores absolutte favoritafgrøder. Bogen er nem at bruge, og du kan bringe den med dig alle vegne via din smartphone eller tablet, så du nemt og hurtigt kan blive gartner i din egen have. Køb hele e-bogen for kun 29 kr. her!

Et lille smugkig

ISABELLAS nye e-bog: Desserter med sommerbær

I den fine e-bog får du de bedste opskrifter på lækre desserter med sommerbær. De fleste opskrifter er lavet af friske bær, men du kan for det meste sagtens bruge bær fra fryseren. Må du ty til frosne bær fra supermarkedet, skal du huske at give dem et opkog, inden du bruger dem, da der kan være bakterier i bærrene. I galleriet finder du små uddrag fra ISABELLAS nye e-bog med opskrifter på alt lige fra tærter, is og lagkager, som vil skabe stor glæde ved dessertbordet sommeren over.