Den sprødeste vandmelonspizza

Vandmelonspizza

Denne sprøde og søde vandmelonspizza er et dejligt sommerligt bekendtskab, som passer perfekt til varme dage, hvor trangen til lettere mad er stor.

Tirsdag, 17. juli 2018 - 9:20 - af Mia Gardum / Foto: Martin Dyrløv.
Vandmelonspizzaen er et sjovt indspark til morgenmadsbordet, hvor den pynter og skaber stemning, men den kan også nydes som en let og sommerlig dessert. Den tager næsten ingen tid at lave, og så er den indbegrebet af sol og sommer. Top med lige det, du har lyst til!
 
 

Det skal du bruge til vandmelonspizza:

4 personer

  • 1 skive vandmelon
  • 1 lille håndfuld jordbær
  • 1 lille håndfuld brombær
  • 1 lille håndfuld mynte
  • 50 g mørk chokolade

Se også: 8 sommerlige is-opskrifter

Sådan gør du: 

  1. Skær en stor skive ud af midten af vandmelonen.
  2. Fordel jordbær, brombær og mynte.
  3. Smelt chokoladen over et vandbad, og pynt pizzaen med den.

Se også: 5 hudplejeprodukter du selv kan lave

Vegansk og velsmagende inspiration 

Opskriften er fra Mia Gardums kogebog Plantemad. Bogen henvender sig til alle, som gerne vil spise mere grønt. Den indeholder en lang række opskrifter til alle årstider, og så deler foratteren ud af gode råd til at spise plantebaseret kost på en overskuelig måde. Vil du have flere opskrifter på friske retter, hvor frugt og grønt spiller hovedrollen? Så køb Plantemad, eller få fem veganske og velsmagende opskrifter fra bogen i det nyeste nummer af Countryliv, som du får, når du køber ISABELLAS.  

Læs også:

Granolatærter med skyr, frugt og syltetøj