Kød og fjerkræ

Lækre retter med lam til din påskefrokost

Lam hører påsken til. Find inspiration til en lækker påskefrokost her og få fem fortryllende opskrifter på lækre retter med påskelam.
af Redaktionen / Foto: Columbus Leth 26.03.2014
Retter med lam og tilbehør - påskefrokost

Skal du servere en lækker påskefrokost, så tag udgangspunkt i lam. Lam hører både foråret og påsken til og kan serveres på så mange forskellige måder, at du kan nyde den lækre lam flere gange i løbet af foråret.

Lækre retter med påskelam til din påskefrokost

Mange mennesker undlader at spise lam, fordi de synes, det smager af uld. Men du behøver ikke at lade dig snyde for en lækker lammesteg eller lammekølle, fordi du er bange for uldsmagen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du vil undgå lam, der smager af uld, skal du købe spædlam. Se på, hvornår det enkelte lam er slagtet - jo yngre, desto mildere smag og detsto bedre bliver din påskefrokost-menu.

Tilbehør til lam

Du kan sammensætte og eksperimentere i køkkenet, når du vil lave lækre retter med lam. Vi har samlet fem lækre opskrifter på lam suppleret med fortryllende tilbehør til dig, der vil nyde godt af en delikat påskemenu både i og udenfor påsken.

SE OGSÅ: Den ultimative påskefrokost - få alle opskrifter her

Lam med perlerugsalat

lam til påske

Prøv denne lammekølle med lækkert fyld af hvidløg, rosmarin, mynte og revet citronskal serveret med perlegursalat med fennikel, valnødder og korender.

Find opskriften her!

Lammekølle med rosemarin og fennikel

lam til påske

Her får du opskriften på provencalsk lammekølle krydret med rosmarin, chili og fennikel på en bund af grove grøntsager der er perfekt til påskefrokosten.

Find opskriften her!

Lammekrone på grill

lam til påske

Forkæl dine gæster til påskefrokosten med en påske-lam i verdensklasse med mesterkokkens opskrift på lammekrone på grill.

Find opskriften her!

Lam med vagtelæg og sellerifritter

lam til påske

Lam er et oplagt valg til din påskefrokost-menu, og den her opskrift med vagtelæg og sellerifritter vil helt sikkert overraske og imponere dine gæster.

Find opskriften her!

Brasieret varde Ådal-lam

lam til påske

Få opskriften på Varde Ådal-lam fra Henne Kirkeby Kro, som dine påskefrokost gæster vil elske dig for.

Find opskriften her!SE OGSÅ:Få mere inspiration til din påskefrokost her!