Kød og fjerkræ

Lækre vinterretter | 6 inspirerende gryderetter

Mangler du inspiration til lækre, fyldige vinterretter til dine gæster? Vi har samlet seks gryderetter, der både dufter og smager himmelsk - og så passer de næsten sig selv.
Fredag, 15. november 2019 - af Redaktionen / Foto: John Bendtsen 23.01.2015
simremad

Simremad hører vinteren til. De varmer, smager af vinter og så kan de laves på utallige måder med lige præcis de råvarer og ingredienser, du foretrækker.

Fordele ved simremad

Der er masser af fordele ved simremad. Du kan generelt bruge mange forskellige kødstykker og udnytte årstidens lækreste grøntsager, så retterne bliver smækfyldt med saft og kraft. Du har som regel nok mad til flere dage – og så er det tilladt at nyde et glas vin, imens du venter på, at gæsterne ankommer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

SE OGSÅ: Moussaka - den bedste græske opskrift

Vi har samlet 6 opskrifter på velsmagende gryderetter her! Velbekomme.

Braiseret svineskank

Braiseret svineskank med urter kan hamle op med de fleste kødretter. Få opskriften på den smagfulde ret her!

simremad

COQ AU VIN

Vinteren kalder på gedigne gryderetter og langtidsstegte stege, der passer sig selv, mens du hygger dig med et glas rødvin og en god bog. Få opskriften på en lækker Coq au vin her!

gryderet

BRAISERET SVINEKØD

På Sicilien er svinekød meget brugt i traditionelle retter, så hovedretten er braiseret svinekød i marsalavin med svampesauce, sprødstegte kartofler og en lille appelsinsalat. Få opskriften her!

vinterret

RØDBEDESUPPE

Vinteren kalder på smagfulde retter, der emmer af gode råvarer. Server en delikat rødbedesuppe med langtidsstegt andelår, når det hele skal være ekstra godt. Find opskriften her!

simremad

Mørbradgryde

Prøv den klassiske opskrift på en af danskernes foretrukne simreret - mørbradgryde med langtidsstegt svinekød. Få opskriften her!

mørbradgryde

Ragout med svampe

Denne ragout er en rigtig hjertevarmer. Dens mange krydderier giver massere af smag og varme, og svampene sikrer en dyb umamismag, som kan omvende selv den største kødelsker. Få opskriften på den lækre simreret her!

vintermad