Fisk og skaldyr

Asparges med krabbe og hyldeblomst

Hvide asparges er her sat sammen med kantareller, krabbe og hyldeblomst. En lækker sommerlig forret du nemt kan tilberede til dine gæster.
af Hanne Gabel Christensen / Opskrifter fra restaurant De kas i Amsterdam 1.07.2010
Ingredienser:

(Forret til fire personer)

12 skrællede hvide asparges
120 g rensede kantareller
lidt rosmarin
1 forårsløg
100 g krabbekød
15 kapers
10 g purløg
25 g mayonnaise
2 blade citronbasilikum
1 kvist frisk rosmarin
lidt snittet icebergsalat
citronsaft
olivenolie
salt og peber
1 gren hyldeblomst

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan gør du:
Blancher de skrællede asparges
i vand med salt ca. 7-8 min.
afhængigt af tykkelsen.

Rist de rensede kantareller med
havsalt og lidt hakket rosmarin.
Smag til med salt og peber.

Hak forårsløget og bland med
krabbekød, kapers, fi ntklippet
purløg, mayonnaise og hakket
citronbasilikum og form med
en ske til fire små kugler.

Anret asparges og krabbekugler
på tallerkener, læg kantareller
ved og top med snittet iceberg
vendt i en dressing af olivenolie
og citron. Drys rigeligt
hyldeblomst over.

Server forretten lunken.