Se også
Brød & Boller
Langtidshævede flutes med hvidløg og rosmarin
Langtidshævet flute har mere smag og holder sig friskt længere. Perfekt som tilbehør til bl.a. suppe!
Tekst og
20.02.2020
Toto: Skovdalnordic.com
12 personer
Flutes
- 25 g gær
- 5 dl koldt vand
- 2 fed hvidløg
- 650 g hvedemel
- 1 spsk. tørret rosmarin
- 1 spsk. salt
Langtidshævede flutes - sådan gør du
-
Opløs gæren i det kolde vand.
-
Pres hvidløgene.
-
Bland mel, presset hvidløg, rosmarin og salt.
-
Lad dejen hæve til næste morgen i en stor skål i køleskabet.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og skær den i 12 stykker.
Stræk dejen til lange miniflutes, sno dem et par gange, og læg dem på bagepapir.
Lad dem efterhæve i ca. 15 minutter.
Bag dem i ovnen ved 225° i ca. 15 minutter, til de er gennembagte.