Desserter og kager

7 gode Mette Blomsterberg opskrifter

Gå Mette Blomsterberg i bedene, og skab selv en bid af himlen med 7 af mesterkonditorens nemme opskrifter, der ser ud af en million på kagefadet.
af Redaktionen 6.03.2013
Gode opskrifter fra Mette Blomsterberg

Mette Blomsterberg laver fortryllende kager, og du kan prøve kræfter med de berømte Mette Blomsterberg opskrifter hjemme i køkkenet, eller du kan besøge Blomsterbergs Café, som holder til i Kgs. Lyngby, eller Mette Blomsterbergs butik, der ligger i den hyggelige Grønnegade i det indre København.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også: Mette Blomsterberg's opskrifter på kager, desserter og konfekt

Mette Blomsterberg opskrifter

Mette Blomsterberg er først og fremmest uddannet konditor. Det blev hun fra Kransekagehuset i København i 1990. Mette Blomsterberg er en Danmarks bedste konditorer og hun har faktisk vundet en bronzemedalje ved konditor-VM. Derudover er hun de senere år blevet kendt fra blandt andet tv-programmet "Det søde liv", hvor hun får seernes munde til at løbe i vand. Mette Blomsterberg gør det nemt at lave lækre kager og konfekt. Selv de mere indviklede kager forstår hun at formidle til folk på en nem og forståelig måde. Med de nemme og lækre opskrifter, kan selv nybegyndere i dessertkøkkenet, skabe en bid af himlen. Mette Blomsterberg går dog ikke på kompromis med kvalitet og som dommer i Den Store Bagedyst har hun netop vist at der ikke kan gå på kompromis med en kages kvalitet.

Læs også: Her er bagerens opskrift på jordbærkage!

Netop derfor er vi så glade for Mette Blomsterberg og hendes kager på Mad og Bolig. Her har vi samlet 7 af de Mette Blomsterberg opskrifter, som dessertguruen har samlet til Mad & Bolig. Så hvis du har lyst til at servere et stykke af himlen til dig selv og dine gæster så er det bare med at komme i gang med en af disse nemme og super lækre desserter. De vil helt sikkert blive et hit

TIP: Alle kan kaste sig ud i Blomsterberg opskrifter - øvelse gør mester!