
Cheesecake med passionsfrugt

Skift de traditionelle hindbær eller jordbær ud med passionsfrugt i din cheesecake, og få en helt ny smagsoplevelse!
Passionsfrugtens sødme og syrlighed står godt til den cremede ost. Her har vi portionsanrettet cheesecaken i fine glas, men du kan naturligvis også lave den i en lille springform og servere den ved bordet, så gæsterne selv kan bestemme størrelsen på deres portion, men så vil det være en fordel, hvis du putter et par blade husblas i ostemassen.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Det gør du ved at udbløde to blade i vand i ti minutter og lægge dem i en gryde med det væde, der hænger ved. Varm op, til de er smeltede, køl ned, og bland i oste-fløde-fyldte.
Du kan også prøve denne cheesecake med luftig blåbærcreme eller denne her cheesecake med karamel og macademianødder!
Opskrift på cheesecake med passionsfrugt
Antal: 6 personer
Det skal bruge for at lave cheesecake med passionsfrugt
- 150 g mandelmakroner
- 50 g smør
- 3 dl piskefløde
- 200 g flødeost
- 5-6 spsk flormelis
- 6 passionsfrugter
Sådan laver du cheesecake med passionsfrugt
- Blend mandelmakronerne til krummer.
- Smelt smørret, og rør det sammen med makronkrummerne.
- Fordel krummerne i bunden af 6 små vandglas.
- Stil glassene på køl til bunden sætter sig. Pisk fløden til let skum.
- Pisk flødeost med florsukker i en separat skål. Vend flødeskummet i osten.
- Halver 4 passionsfrugter, skrab kernerne ud, og vend dem i cremen.
- Fordel cremen i glassene, og stil dem på køl indtil servering.
Du kan også prøve denne opskrift på cheesecake i glas:
