Desserter og kager

Opskrifter med Nutella

Nutella kan nydes til meget mere end ved morgenbordet. Prøv vores opskrifter med Nutella og server smagslækre desserter og kager for dine gæster. Få opskrifter med Nutella her!
af Line Sølvhøj Johansson / Foto: Colourbox 4.02.2015
Opskrifter med Nutella

Nutella er en storfavorit ved morgenbordet, og den gode chokoladecreme er så populær, at der ikke blot bliver udviklet opskrifter med Nutella, men også lavet kogebøger med storfavoritten, og hvor du kan finde alverdens opskrifter med Nutella. Leder du efter opskrifter med Nutella, så prøv også at lave din egen udgave af Nutella!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Opskrifter med Nutella - 7 hurtige:

  • Server Nutella til hjemmelavede pandekager og vafler. I Frankrig er der tradition for at nyde de gode crêpes med Nutella, og det er også i Frankrig, du finder kogebøger med bunkevis af opskrifter med Nutella.
  • Brug Nutella som dyppelse til brødstænger og andre snackstænger.
  • Tilsæt Nutella i muffins, croissanter eller boller, og lade den gode chokoladesmag være et overraskelsesmoment i dit hjemmebag.
  • Eksperimenter med Nutella og bland den op med nødder, kerner, bær og frisk frugt.
  • Rør lidt Nutella i din havregrød for at gøre den ekstra delikat.
  • Suppler din yoghurt og mysli om morgenen med lidt af det gode chokoladesmør.
  • Lav en sød udgave af en pizza og brug Nutella til at smøre pizzadejen med og fyld op med bær og frugter. På billedet ovenover er pizzadejen med Nutella efterfølgende rullet sammen og får karakter af croissanter.
Er du vild med Nutella, så vil du elske denne opskrift på en blødende chokoladekage!

Dessert- og kage-opskrifter med Nutella:

Opskrifter med Nutella
Daddel-trøffelkugler med NutellaDu finder opskriften på de skønne Nutella-kugler her!Opskrift med Nutella og vaniljeisFind opskriften på vaniljeis med Nutella her!

Flere lækre opskrifter

Vidste du...