Desserter og kager

Yoghurtsorbet med citron

Denne yoghurtsorbet med citron er en frisk og enkel dessert, som især rammer plet som let afslutning på en krydret middag. Se med her!
af Mai Knauer / Foto: Anders Schønnemann 19.03.2015
Yoghurtsorbet med ingefær og citron

Denne forfriskende dessert bestående af yoghurtsorbet og citron er nem og enkel at lave. Servér den efter en krydret middag for at give et frisk og let pusterum til de fyldte maver.

Prøv også: Mynteis og limesorbet

Yoghurtsorbet med citron

(ca 1 liter)

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det skal du bruge til yoghurtsorbet:

  • 240 g syltet ingefær, fx Irmas Go-Tan

  • 110 g sukker

  • 2 tsk. fintrevet citronskal

  • 1 kg græsk yoghurt, 10 %

FÅ MASSER AF OPSKRIFTER PÅ SØDE SAGER DIREKTE TIL DØREN MED MAD & BOLIG!

Sådan laver du yoghurtsorbet med ingefær og citron:

  1. Kør syltet ingefær i en foodprocessor sammen med sukker, revet citronskal og 280 g græsk yoghurt. Blend indtil massen er ensartet og cremet.
  2. Hæld cremen i en skål, og fold den sammen med resten af den græske yoghurt.
  3. Fyld det hele i en 1½ liter bageform beklædt med bagepapir, og stil yoghurten i fryseren i 3-4 timer, indtil den er frossen.
  4. Tag isen ud af fryseren, og skær den i mindre stykker.
  5. Hæld isen i foodprocessoren igen, og blend godt.
  6. Hæld derefter isen tilbage i bageformen, og frys den yderligere i ca. 2 timer.

Prøv også: Chokolade med ingefær og hindbær

Find flere opskrifter med frisk yoghurt i galleriet nedenfor: