Drikke
Drikke
Espresso-martini med kaffelikør
Servér en dessertcocktail, hvor sødmen fra likørerne balancerer smukt sammen med bitterheden fra espressoen. MASH står bag denne opskrift på espresso-martini, der på fineste vis afrunder en god middag.
af Line Hvid. Opskrift af barchef Nikolaj Brøndsted fra MASH
3.10.2014
En sofistikeret dessertcocktail med espresso og likør - det er, hvad barchef Nikolaj Brøndsted fra MASH har udviklet.
Prøv den lækre opskrift på espresso-martini og nyd den drinken efter en god middag.
SE OGSÅ: En cremet udgave af Irish Coffee
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Opskrift på espresso-martini
Antal: 1
Det skal du bruge for at lave espresso-martini
- 2 cl. Licor 43
- 3 cl. vodka
- 1 cl. Heering Coffee likør (eller en anden kaffelikør)
- 2,5 - 3 cl friskbrygget espresso
- Garnér med kaffebønner eller lidt revet muskatnød
Sådan laver du espresso-martini
- Kom alle ingredienser i en shaker med isterninger.
- Ryst shakeren kraftigt og si over i et afkølet cocktailglas.
- Ryst shakeren lidt, mens du skænker op for at få alt skummet med.
- Garner med 3 kaffebønner og server straks.
SE OGSÅ: Sådan laver du den bedste kop kaffe