Drikke
Drinks & Cocktails
Kirr med snacks
Kirr med oliven, feta, sprødstegt salvie, artiskokhjerter og daddeltomater
af Marie Melchior
30.10.2008
Foto: Betina Hastoft. Regi: House Doctor, Casagent, Skønne Blomster.
KIRR
- 1 dl creme de cassis (solbærlikør)
- 1 flaske hvidvin
Sørg for, at hvidvinen er iskold. Hæld cassis i en kande, og fyld op med hvidvin. Server i høje glas. Du kan også vælge at fylde knap 1 cl cassis i hvert glas og derefter 1 dl hvidvin.
SNACK
- Olivenolie
- 18 salvieblade
- 12 artiskokhjerter (fra dåse eller glas)
- Rapskimolie
- 1 lille bundt bredbladet persille
- 200 g oliven
- 200 g daddeltomater
- 200 g feta
Opvarm olivenolien på en pande. Steg salviebladene sprøde. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Grill artiskokhjerterne på en hed grillpande i rapskimolie. Skyl og hak persillen. Vend artiskokhjerterne i persillen. Anret artiskokhjerter, oliven, daddeltomater og feta på et fad sammen med den sprødstegte salvie. Læg servietter og tandstikkere ved siden af til at tage med.