Drikke
Drikke
OPSKRIFT | Rosévin med Aperol-sorbet
På den anden side af Atlanten er den udråbt til sommerens nye drik. Se her, hvordan du laver rosévin med Aperol-sorbet.
Anne-Sophie Uldall Petersen_2
16.06.2017
Sommeren smager af rosévin, og i år gælder det om at give den foretrukne sommervin et kreativt twist. Frosé – frossen rosé – blev hurtigt et hit, og nu har amerikanske medier kastet deres kærlighed på ny drik: Rosévin med Aperol-sorbet!
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Drinken serveres på cocktailbaren Caffe Dante i New York, men mon ikke, den snart er at finde herhjemme?
Indtil da kan du prøve at lave den selv.
LÆS OGSÅ: Sådan laver du passionsfrugt-mojito
Opskrift på rosévin med Aperol-sorbet:
- 75 ml Aperol
- 375 ml vand
- 250 gram sukker
- 1 tsk revet appelsinskal (økologisk)
- Rosé med brus
Sådan gør du:
- Hæld vand og sukker i en stor pande over et mellemvarmt blus.
- Rør rundt, indtil sukkeret er opløst.
- Tag siruppen af blusset, og lad den køle ned til rumtemperatur.
- Tilsæt Aperol og appelsinskal, og lad blandingen køle helt af i køleskabet.
- Hæld blanding i din ismaskine, og bland den efter maskinens instrukser.
- Hæld sorbeten i en beholder, og sæt den i fryseren, indtil den er fast.
- Læg en kugle af Aperol-sorbeten i et glas, og top det med rosévin.
Skål!