Drikke

OPSKRIFT | Rosévin med Aperol-sorbet

På den anden side af Atlanten er den udråbt til sommerens nye drik. Se her, hvordan du laver rosévin med Aperol-sorbet.
Anne-Sophie Uldall Petersen_2 16.06.2017
Rosevin med aperol spritz

Sommeren smager af rosévin, og i år gælder det om at give den foretrukne sommervin et kreativt twist. Frosé – frossen rosé – blev hurtigt et hit, og nu har amerikanske medier kastet deres kærlighed på ny drik: Rosévin med Aperol-sorbet!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Drinken serveres på cocktailbaren Caffe Dante i New York, men mon ikke, den snart er at finde herhjemme?

Indtil da kan du prøve at lave den selv.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du passionsfrugt-mojito

Opskrift på rosévin med Aperol-sorbet:

  • 75 ml Aperol
  • 375 ml vand
  • 250 gram sukker
  • 1 tsk revet appelsinskal (økologisk)
  • Rosé med brus

Sådan gør du:

  • Hæld vand og sukker i en stor pande over et mellemvarmt blus.
  • Rør rundt, indtil sukkeret er opløst.
  • Tag siruppen af blusset, og lad den køle ned til rumtemperatur.
  • Tilsæt Aperol og appelsinskal, og lad blandingen køle helt af i køleskabet.
  • Hæld blanding i din ismaskine, og bland den efter maskinens instrukser.
  • Hæld sorbeten i en beholder, og sæt den i fryseren, indtil den er fast.
  • Læg en kugle af Aperol-sorbeten i et glas, og top det med rosévin.

Skål!