Drikke

Piña colada-ispinde med ananas

Prøv disse piña colada ispinde, som smager af sydens sol og sommer.
af Mai Knauer Foto: Anders Schønnemann2.05.2017

Cocktails on ice! Er du tilhænger af ispinde og lækker sød alkohol, så nyd dine drinks som is. Disse ispinde med alkohol køler på en dejlig varm sommer dag og er en ekstra delikat desseret som du kan imponer dine gæster med.

Prøv også: Ispinde med jordbær og rabarber her!

Piña colada

Disse ispinde med piña colada, smager som en tur til det eksotiske Caribien. Smagskombinationen af ananas sødlighed og frisk kokos vækker i hvertfald minderne frem om sydens sol.
Piña colada er oprindeligt en sød cocktail som er lavet på rom, ananas juice og kokosmælk og har været Puerto Rico's national drink siden 1978 og er det stadig den dag i dag.

Vi giver dig her opskriften på de lækreste ispinde med piña colada smag

Prøv også: Den skønneste sommerdrink her!

Piña colada-ispinde med ananas

Antal: 6 stk.

Det skal du bruge for at lave ispinde med piña colada smag

  • 1 dl frisk ananas skåret i små stykker
  • 3 dl ananasjuice
  • 1½ dl kokosmælk
  • 0,8 dl Malibu eller anden kokoslikør
  • 0,2 dl lys rom

Sådan laver du ispinde med piña colada smag

  1. Skræl ananassen, og skær den i små stykker.
  2. Fordel dem i formene.
  3. Rør ananasjuice og kokosmælk sammen evt. med en blender.
  4. Tilsæt kokoslikør og rom. Fyld formene op, og sæt dem i fryseren i 1-2 timer.
  5. Tag dem ud, og sæt pinde i, når isen begynder at blive fast, og stil dem tilbage i fryseren natten over.
  6. Tag formene ud ved servering, og dyp dem i lunkent vand, så isene løsnes, når de skal spises.

Få også opskriften på den lækre Piña colada drink

Sponsoreret indhold