Menuer

Forårstegn fra hav og skov

Unghane med morkler er en forårsbebuder
af Marie Melchior, foto: Betina Hastoft 5.03.2010

Kombiner med fisketatar og en lækker sprød rabarbarkage til en elegant middag, der kalder på lyse vine fra Alsace.


Forret:
Riesling d'Alsace eller Grüner Veltliner fra Østrig.
Hovedret:
Sval Bourgogne Rouge eller en Fleurie Cru du Beaujolais. Alternativt Chianti Classico.
Dessert:
Muscat de Frontigan eller Muscat de Beaumes-de-Venise, serveret i duggende glas.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.


Tatar af helleflynder og laks med spinatsalat og grove croutonerUnghane med citron, hvidløg og persilleRabarbarkage med kokosmarengslåg

Tidsplan

Dagen før:

  • Frys fisk
  • Forbered rabarberkompot
  • Bag kagebund

Tre timer før:

  • Færdiggør dessert
  • Læg skorzonerrødder i marinade
  • Færdiggør fi sketatar og spinatsalat
  • Rist croutoner


Kort før og under middagen:

  • Steg unghane
  • Lav morkelsauce