Naan med cremet spinat

Naan er en slags bløde, indiske brød, som man spiser som forret med et tilbehør eller som snack. Naan serveres også typisk som tilbehør til risretter, og man kan bruge de flade brød som en slags ske til at transportere maden op til munden med. De smager super godt og kan krydres forskelligt efter behag, men er også super i en rimelig neutral version - så der i stedet kan kommet smæk på til tilbehøret. Her får du en opskrift med cremet spinat - og den har du måske allerede opkevet på indiske restauranter, for det er en stor favorit blandt de fleste, der elsker indisk madlavning.

Prøv også: Boller i karry på en ny fortryllende måde

Sådan laver du naan med cremet spinat:

Naan

  • 15 g gær
  • 2 dl vand
  • 1 tsk. salt
  • ½ tsk. knust korianderfrø
  • ½ dl yoghurt
  • 500 g hvedemel
  • Olie til stegning
  • Nigellafrø

Cremet spinat

  • 2 tsk. garam masala
  • 500 g optøet eller frisk spinat
  • ½ dl piskefløde
  • 200 g feta

Inspiration: Her er de 4 bedste madblogs

  1. Naan: Rør gæren ud i vandet. Tilsæt resten af ingredienserne, og ælt dejen godt igennem.
  2. Lad dejen hæve et køligt sted til dagen efter.
  3. Del dejen i 10 stykker, rul dem tyndt ud, og læg dem på en plade med bagepapir. Pensl med olie, og drys med nigellafrø.
  4. Bag brødene i ovnen ved 250° i ca. 3 minutter. Vend brødene, og bag dem i yderlige i 3 minutter. Lad dem køle lidt af inden servering.
  5. Cremet spinat: Svits garam masala på panden, og tilsæt spinat og fløde.
  6. Bræk feta i mindre stykker, og kom dem på panden. Vend det hele rundt, og servér med naan til.

Få flere opskrifter, masser af idéer og tips til din have og meget mere med et abonnement på Isabellas