Forretter

Mini lobster rolls

Her får du opskriften på lobster rolls i miniformat. De er geniale til sommerens begivenheder eller bare med et glas vin på terrassen.
Af Louisa Lorang / Foto: Columbus Leth7.05.2025
6 stk

Hummer

  • 2 kogte hummere
  • 100 g smør
  • 2 spsk. finthakket purløg
  • Salt
  • 6 skiver briochebrød
  • 6 blade frillicesalat
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 1 citron i skiver
  • 2 spsk. finthakket purløg

Til servering

  • 3 salte, syltede agurker
  • Kartoffelchips

Hummer

  1. Pil hummerne, og del dem i grove stykker.
  2. Smelt smørret i en lille gryde, og vend purløg, hummer og salt i. Hold blandingen lun.
  3. Skær de tykke brødskiver over på midten, uden af skære helt igennem, så de kan stå af sig selv. Rist herefter brødskiverne let på hver side.
  4. Skyl og tør salaten, og fordel den i brødene sammen med lidt mayonnaise og hummerblandingen. Drys med lidt purløg inden servering.

Servering

  1. Skyl bladselleri, og skær dem i stave. Servér lobster rolls med bladselleri, syltede agurker og kartoffelchips.

Sponsoreret indhold