Fisk og skaldyr

Geddeboller med hummerbisque

Retterne i Emmanuel Renauts køkken er lavet med stor præcision. Her en fremragende hummerbisque
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft 19.03.2012
hummerbisque
Tip

Geddeboller med hummerbisque

(Geddeboller med hummerbisque til 6 personer)

300 g gedde
10 g salt
10 g sukker
2 æg
1 dl fløde
1 cl armagnac
60 g smør

½ l hummerfond
1 spsk armagnac
2 dl fløde

Fremgangsmåde til geddeboller med hummerbisque
Blend fisken med salt og sukker. Tilsæt et æg ad gangen, mens der blendes. Smelt smørret og blend det i farsen sammen med fløde og armagnac. Form farsen med to skeer til ovale kugler på størrelse med små æg. Porcher kuglerne en ad gangen i en gryde med let kogende vand i 6-8 min.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kog hummerfonden med armagnac. Tilsæt fløde og kog ved svag varme, til saucen tykner. Anret fiskefarsen i små skåle. Pisk saucen igennem med en stavblender til den er skummende, før den hældes over den pocherede fars. Serveres med det samme.

Se også andre opskrifter fra Emmanuel Renaut:

Ærte-gnocchi Hindbærmacarons Kandiserede krydderurter