Kager

5 kager dine kolleger vil elske dig for!

Når du gerne vil være lidt på forkant med kagebagningen, er det godt, at nogle kager faktisk kun bliver bedre af at stå en dag, før du spiser dem. Få opskriften på 6 af den slags kager her!
af Maja Grønbæk 18.02.2016 Foto: AOP

Det er altid dejligt at bage til familie, venner og kolleger, men det kan godt være svært at få bagningen timet, så kagen kan spises umiddelbart efter, at den kommer ud af ovnen. Men det er der heldigvis råd for, når du vælger en af de her opskrifter på lækre kager.

Prøv også de her 5 fantastiske flødekager, du bliver nødt til at smage!

Fælles for dem er nemlig, at de sagtens kan stå en dag eller natten over, før du sætter dem frem på kagebordet. Ja, et par stykker af dem SKAL faktisk have tid til at sætte sig, inden de er klar til servering. Det gælder fx den knasende kiksekage med nougat. Så nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at bage kagen til kollegerne eller som dessert på en hverdagsaften.

FÅ OPSKRIFTERNE PÅ 5 KAGER, DU KAN BAGE PÅ FORHÅND I GALLERIET!