Blondie med hvid chokolade og rysteribs

Antal: 
8 personer
Det skal du bruge: 
Blondie med hvid chokolade
150 g hasselnødder
170 g hvid chokolade
125 g sukker
100 g smør
2 æg
125 g hvedemel
½ spsk. bagepulver
1 lille bradepande
Rysteribs
100 g ribs
Lidt sukker

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 175°.
  2. Hæld hasselnødderne i et fad, og bag dem i ovnen, til de er varme. Gnid den brune skal af dem, og hak dem groft.
  3. Smelt chokoladen over vandbad sammen med sukker og smør.
  4. Rør hasselnødder, æg, mel og bagepulver i.
  5. Beklæd bradepanden med bagepapir, og fordel dejen heri.
  6. Bag kagen i ca. 20-25 minutter, og lad den afkøle.

Rysteribs: Skyl ribsene – lad dem evt. sidde på grenene, og drys dem med sukker. Pynt kagen med rysteribsene.