Kager

Blondie med hvid chokolade og rysteribs

Få opskriften på den lækreste, svampede blondie med hvis chokolade og rysteribs lige her!
af Mai Knauer. 26.06.2020 Foto: Columbus Leth
8 personer

Blondie med hvid chokolade

  • 150 g hasselnødder
  • 170 g hvid chokolade
  • 125 g sukker
  • 100 g smør
  • 2 æg
  • 125 g hvedemel
  • ½ spsk. bagepulver
  • 1 lille bradepande

Rysteribs

  • 100 g ribs
  • Lidt sukker

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 175°.
  2. Hæld hasselnødderne i et fad, og bag dem i ovnen, til de er varme. Gnid den brune skal af dem, og hak dem groft.
  3. Smelt chokoladen over vandbad sammen med sukker og smør.
  4. Rør hasselnødder, æg, mel og bagepulver i.
  5. Beklæd bradepanden med bagepapir, og fordel dejen heri.
  6. Bag kagen i ca. 20-25 minutter, og lad den afkøle.

Rysteribs

  1. Skyl ribsene – lad dem evt. sidde på grenene, og drys dem med sukker.
  2. Pynt kagen med rysteribsene.