Antal:
8 personer
Det skal du bruge:
Blondie med hvid chokolade
150 g hasselnødder
170 g hvid chokolade
125 g sukker
100 g smør
2 æg
125 g hvedemel
½ spsk. bagepulver
1 lille bradepande
Rysteribs
100 g ribs
Lidt sukker
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175°.
- Hæld hasselnødderne i et fad, og bag dem i ovnen, til de er varme. Gnid den brune skal af dem, og hak dem groft.
- Smelt chokoladen over vandbad sammen med sukker og smør.
- Rør hasselnødder, æg, mel og bagepulver i.
- Beklæd bradepanden med bagepapir, og fordel dejen heri.
- Bag kagen i ca. 20-25 minutter, og lad den afkøle.
Rysteribs: Skyl ribsene – lad dem evt. sidde på grenene, og drys dem med sukker. Pynt kagen med rysteribsene.