Se også
Kager
Blondie med hvid chokolade og rysteribs
Få opskriften på den lækreste, svampede blondie med hvis chokolade og rysteribs lige her!
af Mai Knauer.
26.06.2020
Foto: Columbus Leth
8 personer
Blondie med hvid chokolade
- 150 g hasselnødder
- 170 g hvid chokolade
- 125 g sukker
- 100 g smør
- 2 æg
- 125 g hvedemel
- ½ spsk. bagepulver
- 1 lille bradepande
Rysteribs
- 100 g ribs
- Lidt sukker
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175°.
- Hæld hasselnødderne i et fad, og bag dem i ovnen, til de er varme. Gnid den brune skal af dem, og hak dem groft.
- Smelt chokoladen over vandbad sammen med sukker og smør.
- Rør hasselnødder, æg, mel og bagepulver i.
- Beklæd bradepanden med bagepapir, og fordel dejen heri.
- Bag kagen i ca. 20-25 minutter, og lad den afkøle.
Rysteribs
- Skyl ribsene – lad dem evt. sidde på grenene, og drys dem med sukker.
- Pynt kagen med rysteribsene.