Kager
Kager
Hvid chokoladekage med hindbær
Få opskriften på den lækreste, fugtige hvide chokoladekage med hindbær!
af Marianne Liljenberg
25.06.2020
Foto: Pontus Ferneman.
8 personer
Hvid chokoladekage med hindbær
- 3 æg
- 2 dl sukker
- 150 g hvid chokolade
- 125 g smør
- 75 g marcipan
- 2 dl hvedemel
- 2 knsp. salt
- 50 g mandelflager
- 50 g mælkechokolade
- 3-4 dl hindbær
hvid chokoladekage med hindbær - Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175°.
- Pisk æg og sukker luftigt.
- Hak chokoladen.
- Smelt smørret, bland det med chokoladen, og rør, til chokoladen er smeltet.
- Riv marcipanen, og rør den i æggemassen.
- Tilsæt chokoladeblandingen, sigt mel i, og tilsæt salt.
- Rør dejen sammen, og hæld den i en springform med løs bund, Ø 23 cm, beklædt med bagepapir.
- Drys mandelflager over, og bag kagen i ovnen i 20-25 minutter.
- Den skal være lidt klæg i midten.
- Lad den køle af.
- Smelt mælkechokoladen, og pynt kagen med den og hindbær.