Hvid chokoladekage med hindbær

Antal: 
8 personer
Det skal du bruge: 
Hvid chokoladekage med hindbær
3 æg
2 dl sukker
150 g hvid chokolade
125 g smør
75 g marcipan
2 dl hvedemel
2 knsp. salt
50 g mandelflager
50 g mælkechokolade
3-4 dl hindbær

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 175°.
  2. Pisk æg og sukker luftigt.
  3. Hak chokoladen.
  4. Smelt smørret, bland det med chokoladen, og rør, til chokoladen er smeltet.
  5. Riv marcipanen, og rør den i æggemassen.
  6. Tilsæt chokoladeblandingen, sigt mel i, og tilsæt salt.
  7. Rør dejen sammen, og hæld den i en springform med løs bund, Ø 23 cm, beklædt med bagepapir.
  8. Drys mandelflager over, og bag kagen i ovnen i 20-25 minutter.
  9. Den skal være lidt klæg i midten.
  10. Lad den køle af.
  11. Smelt mælkechokoladen, og pynt kagen med den og hindbær.