Kager

Hvid chokoladekage med hindbær

Få opskriften på den lækreste, fugtige hvide chokoladekage med hindbær!
af Marianne Liljenberg 25.06.2020 Foto: Pontus Ferneman.
Hvid chokoladekage med hindbær
8 personer

Hvid chokoladekage med hindbær

  • 3 æg
  • 2 dl sukker
  • 150 g hvid chokolade
  • 125 g smør
  • 75 g marcipan
  • 2 dl hvedemel
  • 2 knsp. salt
  • 50 g mandelflager
  • 50 g mælkechokolade
  • 3-4 dl hindbær

hvid chokoladekage med hindbær - Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 175°.
  2. Pisk æg og sukker luftigt.
  3. Hak chokoladen.
  4. Smelt smørret, bland det med chokoladen, og rør, til chokoladen er smeltet.
  5. Riv marcipanen, og rør den i æggemassen.
  6. Tilsæt chokoladeblandingen, sigt mel i, og tilsæt salt.
  7. Rør dejen sammen, og hæld den i en springform med løs bund, Ø 23 cm, beklædt med bagepapir.
  8. Drys mandelflager over, og bag kagen i ovnen i 20-25 minutter.
  9. Den skal være lidt klæg i midten.
  10. Lad den køle af.
  11. Smelt mælkechokoladen, og pynt kagen med den og hindbær.