Konfekt

Karamelbrud

Sødt tilbehør til kaffen, som er nemt at lave.
af Anna Hedegaard 2.12.2012 Foto: Jakob Valling

Karamelbrud

med chili og pistacienødder

Det skal du bruge

100 g pistacienødder
4 spsk sukker
2 spsk honning
1 tsk tørret chili

Er du en hund efter karamel? Prøv opskriften på disse lækre nøddekarameller

Sådan gør du

Blend nødderne til groft mel. Rist forsigtigt nøddemelet på en pande med non-stick-belægning uden fedtstof, der er rigeligt olie i nødderne.

Når melet begynder at blive gyldent, drysses sukkeret på. Lad sukkeret smelte, før du tilsætter honning og chili.
Lad massen bruse op og karamellisere 1 minut.

Hæld massen på et stykke bagepapir, og afkøl den ved stuetemperatur.

Til servering knækkes dine hjemmelavede karamelbrud i mundrette stykker.