Antal:
15 stk.
Det skal du bruge:
Chokoladekugler
2 spsk. syltede kirsebær
200 g marcipan
125 g mørk chokolade eller chokoladeknapper
Drys
50 g perlesukker
Lidt rødlig farvepasta eller rød frugtfarve
30 g frysetørrede hindbær
Om det er jul eller ej, passer konfekt også til vinter. Lav de sødeste kirsebærdrømme med marcipan, chokolade og kirsebær. Kuglerne er rullet i frysetørrede hindbær og pink sukker, der gør dem ekstra fine på julebordet.
Lav dine egne: Nøddekarameller med hjemmelavet knas
Sådan laver du chokoladekugler:
- Hak kirsebærrene, og bland dem godt med marcipanen.
- Rul til kugler, og lad dem stå lidt, inden du betrækker dem, da marcipanen er meget fedtet.
- Bland sukker og farvepasta, og lad det tørre. Hak chokoladen fint. Smelt halvdelen af den over vandbad. Når chokoladen er smeltet, vender du resten af chokoladen i og rører, til det er smeltet.
- Dyp marcipankuglerne i den smeltede chokolade, og rul halvdelen i pink sukker og den anden halvdel i frysetørrede hindbær.
Inspiration: Kokostrøfler vendt i chokolade og kokos