Menuer

Konfirmationsmenu 2018: Buffet til mange

En nem konfirmationsmenu, der består af små udsøgte tapas-retter, er en lækker løsning, når du skal bespise mange gæster til en konfirmation.
Carina Kjær Rasmussen / Foto: Colombus Leth 6.02.2017
Nem konfirmationsmenu: Buffet der består af tapas

En konfirmationsmenu behøver ikke være indviklet og tidkrævende for at være lækker. Hvis du gerne vil bespise mange, så kan det både gøres nogenlunde budgetvenligt og uden at gå på kompromis med smagen ved at lave en buffet. Små retter i form af tapas, sliders og sprøde pizzabunde, alle fyldt med friske råvare, er både en hyggelig og indbydende måde at servere en konfirmationsmenu. Det bliver selvfølgelig mindre formelt end den klassiske treretters menu, men sådan er der også mange, der foretrækker at holde deres konfirmation.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tip! Lav også dette brød til din konfirmationsmenu-buffet

Konfirmationsmenu anno 2017

Dette er ikke den traditionelle konfirmationsmenu, men måske er det tid til at forny den klassiske menu. En buffet er særdeles god til at tilfredsstille alle dine gæster, da man her kan have små retter indenfor de forskellige køkkener: det veganske, vegetariske og det traditionelle køkken kombineret i en og samme konfirmationsmenu. Vi har samlet en række af udsøgte forretter, hovedretter og syndige desserter, som vil passe perfekt til den store dag.

Tip! Find de perfekte vine til din konfirmationsmenu her!