Grønt

Asparges - 10 opskrifter

Asparges er fristende og smukke og smager bedst, når de er nyhøstede. Få ti lækre opskrifter med asparges her!
af Linda Danielsen Røygaard /Foto: Anders Schønnemann 3.05.2013

Lav de mest fantastiske retter med asparges! Asparges kan bruges i både forretter og hovedretter, som en snack eller i salater, og så er vi så heldige, at aspargesen findes i både en grøn og en hvid udgave.

De spændstige grønne asparges har ærteagtig sødme. De saftige hvide asparges beruser med fylde og aroma. Nyd dem friskskåret, når de er nyhøstede.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også opskriften: Hvide asparges med rygeostcreme

Når du køber asparges, skal hovederne være lukket, enderne friskskåret, stilkene spændstige og duften behagelig. Så sikrer du dig, at dine asparges er mest friske og har den bedste smag.

Opbevar aspargesi køleskabet i en plastikpose og tilbed dem helt enkelt - det er sådan, de smager allerbedst!

Asparges til morgenmad? Det kan være rigtig lækkert - få opskriften her!

Hvordan kan du bruge asparges? Du får 10 spændende opskrifter med asparges i galleriet nedenfor - velbekomme!

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om dyrkning og tilberedning af både grønne og hvide asparges