Grønt

Fettuccine zucchine e gamberi

Fettuccine med squash, rejer og cherrytomater
af Eva Ravnbøl. Foto: Chris Warde-Jones. 16.03.2010

(4 personer)
1 lille løg
olivenolie
2 fed hvidløg
2 små peperoncini
3 zucchine (squash)
salt
10 cherrytomater
150 g rejer
400-500 g frisk fettuccine

Hak løget fint og svits det på en høj pande sammen med olivenolien, de hele, pillede fed hvidløg og peperoncinierne. Skær de tre zucchine ud i tynde strimler a la julienne. Tilsæt dem sammen med lidt salt og tilsæt bagefter de grofthakkede cherrytomater. Lad retten simre i et par minutter, til grønsagerne er al dente. Til allersidst blandes rejerne i, og det hele røres rundt. Pastaen koges imens i saltet vand i tre-fire minutter og hældes derpå op i zucchinesaucen på panden og blandes godt. Saucen skal fremtræde cremeagtig. Er den for tør, tilsættes mere pastavand.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.