Grønt

Opskrift: 5 sprøde vintersalater uden kød

En vintersalat skal være sprød og lækker, og så skal den mætte godt! Server en vintersalat uden kød – vi har samlet fem opskrifter på sprød og lækker vintersalat!
af Line Sølvhøj Johansson / Foto: Anders Schønnemann, Henrik Freek og Betina Hastoft 10.10.2014

Skift den lette sommersalat ud med en robust vintersalat, der både mætter og egner sig til de kølige måneder. Er du på udkig efter en opskrift på vintersalat uden kød, har vi samlet fem bud på salater, der kan spises til hovedret.

Brug græskar i din vintersalat! Find opskrifter med græskar her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vintersalat til hovedret

En vintersalat uden kød kan sagtens være mættende og nærende, uden at den behøver at være den ret, der fylder mest. Brug kraftige grøntsager og suppler med et godt brød, italiensk pasta eller smørristede kartofler, så salaten får god modspil.

Læs også: Instagram: 11 madprofiler du skal følge

Vil du servere en vintersalat for dine gæster, så start middagen med en fyldig forret, for eksempel en cremet suppe, der lægger bunden. Ovenpå en frisk vintersalat hører sig selvfølgelig en lækker dessert, der kan afslutte middagen på fineste vis. På den måde kan din vintersalat udgøre hovedretten, og dine gæster går veltilfredse og mætte fra bordet.

Læs også: 5 opskrifter på sunde snacks!

I galleriet herunder finder du fem opskrifter på god vintersalat!