Grønt

Risotto med squash

Med denne opskrift på risotto får risottoen en dejlig frisk smag, da der både indgår squash og squashblomster.
af Ingrid Schilde / Foto:Marte Aubert 20.08.2018
Opskrift på risotto med squash

Risotto er en Italiensk specialitet, som passende kan serveres som enten tilbehør eller til forret. I denne opskrift er den lavet med både squash og squashblomster, som giver den en helt unik smag.

PRØV OGSÅ: Risotto - lækker opskrift med perlebyg

Opskrift på risotto med squash

Antal: 4 personer

Det skal du bruge til at lave risotto med squash:

  • 350 g arborioris eller carnaroliris
  • 5 dl tør hvidvin
  • 8 dl varm hønsefond
  • 2 squash
  • 5 squashblomster
  • 30 g smør
  • 50 g revet parmesan

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sådan laver du risotto med squash:

  1. Hæld risene i en varm gryde, og rist dem.
  2. Hæld vinen på, og lad den koge ind.
  3. Tilsæt fonden lidt ad gangen under omrøring.
  4. Tilsæt mere væske, når den første dosis er absorberet.
  5. Fortsæt, indtil risottoen er cremet. Hak squash og squashblomster, og hæld dem i risottoen, kort før den er færdig.
  6. Lad det koge i 5 minutter.
  7. Rør smør og parmesan ind i risottoen, og servér straks.

PRØV OGSÅ: Hemmeligheden bag den perfekte risotto