Menuer

Simremad der luner

Hed jordskoksuppe med trøffelolie, en grydefuld coq au Riesling og søde arme riddere med solbær. Inviter gæster til hyggelig simremad, som varmer og giver godt humør.
af Marie Melchior / Foto: Betina Hastoft / Regi: Rosendahl 12.01.2010

Hed jordskoksuppe med trøffelolie, en grydefuld coq au Riesling og søde arme riddere med solbær. Inviter gæster til hyggelig simremad, som varmer og giver godt humør.

VINFORSLAG
Forret:
Kold pilsnerøl i høje ølglas. F.eks. en mild tysk Erdinger med blødt skum.
Hovedret: Alsace-Riesling, naturligvis. Eller en tør, frisk Mosel-Riesling fra Tyskland. Gå lidt op i prisniveau og køb en flaske til omkring 100 kr.
Dessert: Moscato d'Asti fra Piemonte i Norditalien eller let sødlig Cava fra Spanien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Jordskoksuppe med persille/trøffelolie, croutoner og kalvebacon

Coq au riesling med ris og grønne bønner

Arme riddere med solbær og mascarpone

ARBEJDSPLAN



Tre timer før:
• Skær grønsager til suppen
• Tilbered coq au Riesling
• Rist brødcroutoner
• Rør mascarponecreme

Kort før og under middagen:
• Rist kalvebacon
• Damp bønner
• Kog ris
• Rist arme riddere