Menuer

Sydlandsk forår

Frisk og grøn gæstemenue med grøn suppe med kammuslinger, langtidsstegt svinekam og syrlig dessert med citron.
af Marie Melchior / Foto: Betina Hastoft 3.03.2009

Gæstemenuen er frisk og grøn som foråret med grønærter, kammuslinger, langtidsstegt svinekam som i Italien og spæde grønsager. Slut syrligt med de franske tærter med citron.


FORRET: Grøn
forårssuppe med
grillet kammusling

HOVEDRET:
Langtidsstegt
svinekam med
rosmarin, fennikel
og hvidløg


DESSERT: Små
franske citrontærter

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

ARBEJDSPLAN

Dagen før
• Bag citrontærter
• Evt. kog suppen

1½ time før
• Sæt svinekammen i ovnen

Kort før og under middagen
• Opvarm suppen
• Grill/steg kammuslinger
• Rens og damp grønsager
• Smørsauter grønsager
• Si skysauce
• Skær kødet for
• Pisk flødeskum

VINFORSLAG

Forret: Gewürz­traminer fra Tyskland eller Alsace.

Hovedret: Chianti Classico Riserva 2001 eller 2004.

Dessert: Eiswein fra Tyskland

.