Mad
Menuer
Sydlandsk forår
Frisk og grøn gæstemenue med grøn suppe med kammuslinger, langtidsstegt svinekam og syrlig dessert med citron.
af Marie Melchior / Foto: Betina Hastoft
3.03.2009
Gæstemenuen er frisk og grøn som foråret med grønærter, kammuslinger, langtidsstegt svinekam som i Italien og spæde grønsager. Slut syrligt med de franske tærter med citron.
FORRET: Grøn
forårssuppe med
grillet kammusling
HOVEDRET:
Langtidsstegt
svinekam med
rosmarin, fennikel
og hvidløg
DESSERT: Små
franske citrontærter
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
ARBEJDSPLAN
Dagen før
• Bag citrontærter
• Evt. kog suppen
1½ time før
• Sæt svinekammen i ovnen
Kort før og under middagen
• Opvarm suppen
• Grill/steg kammuslinger
• Rens og damp grønsager
• Smørsauter grønsager
• Si skysauce
• Skær kødet for
• Pisk flødeskum
VINFORSLAG
Forret: Gewürztraminer fra Tyskland eller Alsace.
Hovedret: Chianti Classico Riserva 2001 eller 2004.
Dessert: Eiswein fra Tyskland
.