Kålrabirøsti med stenbiderrogn

Det skal du bruge: 
Kålrabirøsti med stenbiderrogn
500 g kålrabi
1 lille håndfuld purløg
2 spsk. hvedemel
2 æg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
25 g til stegning smør
2 spsk. til stegning olivenolie
100 g frisk stenbiderrogn
2 dl cremefraiche 18 %
1 bundt lille purløg
50 g spæde rødbedeblade

Sådan laver du Kålrabirøsti

  1. Riv kålrabi groft, og dryp al væske af. Hak purløg fint.
  2. Rør kålrabi med purløg, hvedemel og æg. Tilsæt salt og peber.
  3. Varm olie og smør på en pande. Kom 6 klatter dej på, tryk dem flade, og steg røstiene på begge sider, til de er brune.
  4. Lad dem køle af.
  5. Anret røstiene med stenbiderrogn, cremefraiche, purløg og rødbedeblade.