Det skal du bruge:
Kålrabirøsti med stenbiderrogn
500 g kålrabi
1 lille håndfuld purløg
2 spsk. hvedemel
2 æg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
25 g til stegning smør
2 spsk. til stegning olivenolie
100 g frisk stenbiderrogn
2 dl cremefraiche 18 %
1 bundt lille purløg
50 g spæde rødbedeblade
Sådan laver du Kålrabirøsti
- Riv kålrabi groft, og dryp al væske af. Hak purløg fint.
- Rør kålrabi med purløg, hvedemel og æg. Tilsæt salt og peber.
- Varm olie og smør på en pande. Kom 6 klatter dej på, tryk dem flade, og steg røstiene på begge sider, til de er brune.
- Lad dem køle af.
- Anret røstiene med stenbiderrogn, cremefraiche, purløg og rødbedeblade.