Tilbehør
Tilbehør
Saltet chili
Både stærk og salt - denne salte chili er det perfekte krydderi til madlavningen. Dyrker du dine egne chili, er det også en god måde at opbevare dem i længere tid.
af Redaktionen. Stylist Marie Melchior
10.02.2021
Foto: Jakob Helbig
- 500 g rød chili
- 250 g havsalt
Sådan salter du chili:
-
Skær top og bund af chilierne.
-
Skær dem herefter i skiver på ca. 3-4 cm.
-
Kom chilistykkerne i et rent syltetøjsglas.
-
Drys salt mellem hvert lag, og slut af med salt.
-
Sæt chilierne på køl, og lad dem trække i mindst 2 uger.
-
Saltede chilier bruges til wokretter og alle de steder, hvor du vil tilsætte chili i din tilberedning.
-
Selv efter at glasset er åbnet, holder de saltede chilier i månedsvis.