Fisk og skaldyr

Wrap med laks og kålsalat I Nordisk wrap

Lav en wrap med et nordisk, smagfuldt tvist, og sæt tænderne i en en lun fuldkorns-wrap med varmrøget laks og sprød kålsalat. Få opskriften her!
af Linda Østergaard / Opskrift: Santa Maria / Foto: PR 17.10.2014

Server et fad med wrap til hele familien, hvor de traditionelle tortillaer er skiftet ud med sunde, velsmagende fuldkornstortillaer. Fyld dem op med nordiske råvarer, som giver en anderledes og lækker smagsoplevelse!

Morgenmad: 10 sikre vindere

Wrap med laks og kålsalat er samtidig en hverdagshurtig ret. Du kan også servere al fyldet i små skåle på middagsbordet, og så kan familien selv kreere deres wrap.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det skal du bruge til wrap med laks:

(4 personer)

Ingredienser:
1/2 spidskål
1 tsk. sukker
1 tsk. fint salt
1 æble
25 g mandler
1 dl cremefraiche
1 spsk. mayonnaise
1 spsk. sød sennep
1 håndfuld persille, purløg, kørvel eller basilikum
4 stk. Santa Maria Whole Wheat Tortillas
200 g varmrøget laks

Frokost: Mættende bønnesalat

Sådan laver du wrap med laks:

1: Fjern de yderste blade og stokken af spidskålen. Snit spidskålen fint. Drys kålen med salt og sukker og kram den godt. Lad kålen trække i ca. 30 minutter.
2: Skær æblet i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i både.
3: Rist mandlerne gyldne på en tør pande. Vend kål med æbler og mandler.
3: Rør cremefraiche med mayonnaise, sød sennep og hakkede krydderurter.
Smag dressingen til med salt og peber og vend med spidskålsalaten.
4: Lun tortillaerne og top dem med spidskålsalat og varmrøget laks delt i flager. Rul tortillaerne sammen. Pynt med frisk koriander.

Aftensmad: Lasagne med søde kartofler