Boligreportage

Boliggalleri: Blomsterstylistens kreative julehjem

Tekst og 9.11.2018
foto: Jens Barslund.
Renate Rosenmeier samler i løbet af året på kreative idéer og finurlige påfund, hun kan forskønne julen med. Kom med på besøg i hendes hyggelige julehjem.

I det sydfynske øhav på Tåsinge ligger en stor bindingsværksgård med naturlige kranse og finurlige juledekorationer i massevis, der allerede i november minder os om den skønne højtid, vi har i vente. Her bor blomsterstylisten Renate Rosenmeier sam­men med sin mand, Lars, og det er ikke til at undgå at lægge mærke til, at parret elsker julen og ikke mindst at pynte op til højtiden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også: Pynt haven op til jul - med kogler, gran og mos

Når Renate pynter huset op til jul, kigger hun aldrig kun på ét rum ad gangen, for hun vil gerne skabe en harmonisk helhed i hele hjemmet. Den store, gamle bindingsværksgård har omkring 30 vindueskarme, der altid skifter ka­rakter efter, hvilken årstid og højtid det er. Til jul bliver alt fjernet for at gøre plads til Renates mange juledekorationer, men det er ikke kun vindueskarmene, der bliver lavet om. Hele hu­set gennemgår en forandring, og mange af de mindre møbler, lamper og billeder bliver pla­ceret nye steder i julemånederne.

Flere fine juleboliger:Jul i naturlige rammer

Se det skønne resultat i galleriet: