Lena og Adams internationale bolig
Lejlighed

Boliggalleri: Lena og Adam kører hotelstilen til hverdag

af Klix Kommunikation / Foto: CLAUDI & CAPION 4.04.2017
De varme farver, tapetet og mosaikstenene er alt sammen en hyldest til Lena og Adam Tekaias forkærlighed for Dubai. Kom med indenfor.

Adam er ikke så meget til nips, og det er jeg egentlig heller ikke. Da vi flyttede sammen, fandt vi frem til en fælles stil, som vi begge er tilfredse med – grafisk og minimalistisk med plads til at lege lidt, fortæller Lena Tekaia, der tidligere var meget glad for det lidt romantiske.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Inspireret af den internationale stil? Så se Nana Löwes smukke hjem med rejsefund

Inspiration fra hoteller
Det har ændret sig, efter hun er flyttet sammen med sin mand. Nu er stilen blevet mere stilren og stringent med et touch af Dubai: For er der noget, de kan blive enige om, så er det deres fælles forkærligheden for at rejse, især til Dubai:

– Vi har rejst meget i Dubai og er meget inspireret af lige netop den republik, som vi har taget en smule med hjem af. Vi har fx boet på nogle hoteller i Dubai, som vi har ladet os inspirere af i vores indretning. Vi er gode til at lægge mærke til detaljer og tage de udtryk med os, som vi godt kan lide. Det har vi også oplevet i New York og på fx restaurant Mash i København, siger Lena Tekaia, der arbejder med mode, stil og udtryk, og derfor er interessen for indretning helt naturlig for hende.

Hun er via sine job indenfor marketing og salg opdateret på, hvad der er trendy, og det har ført en kærlighed for de moderne udtryk med sig.

– Jeg er heldig, at jeg ser så mange fantastiske steder, ikke mindst på mit arbejde, hvor jeg lige nu er inspireret af Valentino, som bl.a. har haft Afrika og afrikansk kultur som tema, fortæller hun.

Fra Dubai til Sluseholmen
Hun har i fællesskab med sin mand fået lavet nyt badeværelse, køkken og gulve i den smukke lejlighed i den 6-etages høje bygning, der geografisk ligger meget langt fra Dubai på Sluseholmen i København. Lejligheden, der er omgivet af vand i én af Københavns nyeste bydele, Teglværkshavnen, ligger 10 minutter på cykel fra Københavns centrum.

Se også: 15 spisebordsstole vi drømmer om!

Lena Tekaias yndlingsrum i den 110 kvadratmeter store lejlighed er soveværelset. Det er unikt med sit tapet, den mørke sengegavl og matchende sengetæppe og de små detaljer i messing.

Se Lena og Adams hjem i hotelstil her