Boligreportage

Velkommen hjem: Hos Pernille Aalund

af Stine Bolther 3.09.2019
Foto: Lene Samsø.
Det smukke hus tilhører Pernille Aalund og hendes mand Kim Boye. Kom med indenfor, og få et glimt af boligen og og Pernilles arbejdsrum midt i haven.

I den smukke murstensvilla bor Pernille Aalund, 55, forfatter og foredragsholder. Kim Boye, 48, coach og foredragsholder. Huset ligger i Ledøje og er 250 m² beliggende på ca. 1.900 m² stor grund. Det er bygget i 1929, renoveret løbende og er stadig under renovering.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

BILLIG BOLIG - STOR FRIHED

Parret sidder så billigt i huset, at de ikke hele tiden skal ræse af sted for at tjene penge nok til husleje og andre udgifter. Det har givet os en enormt stor frihed. Der skal ikke tjenes en masse penge eller arbejdes i 80 timer om ugen, fortæller Pernille.

Hun ved godt, de er privilegerede. Men de mener begge to, at de fleste mennesker ville kunne træffe andre og bedre valg, hvis de turde slippe det, de sad midt i.

– Det var hårdt for min datter at flytte fra sit barndomshjem i Gentofte, til gengæld fik hun en hule på landet og en ”mor på fuld tid”. I dag er det en stor fordel for alle.

hjemme hos pernille aalund:

Pernilles arbejdsrum er beliggende i den røde cirkusvogn. Omgivelserne er prydet af blomster og krukker med krydderurter.

Nyanskaffelsen, det udendørs badekar, står i Pernilles del af haven, men er beregnet til hele familien.

Brændeovnen er centrum for mange gode samtaler i familien.

LÆS HELE DEN PERSONLIGE HISTORIE OM HUSET HER!