keramikskål med citroner
Indretning og trends

10 keramikskåle, der vil pynte i dit hjem

af Freja Bang Lyngbo. Foto: Pia Winther 29.06.2023
Lad farverige, unikke keramikskåle flytte ind i dit hjem, så du kan fylde dem med dressinger, salater og supper - ja, måske endda dine nøgler! Her er ti smukke af slagsen.

Denne artikel indeholder sponsorerede links

Keramikskåle er blevet meget populære de senere år, og vi forstår godt hvorfor! De findes nemlig i et utal af former og størrelser, og glasurerne kan variere i det uendelige. Er du heldig, kan du finde billige, unikke keramikskåle på loppemarkedet eller på din genbrugsjagt – og er du kreativ, kan du melde dig på et keramikkursus og dreje eller forme dine egne unikke skåle.

Du finder både keramikskåle, der er fuldt glaseret, eller skåle, der blot er glaseret indeni – noget glasur er mat og ”råt”, mens andet er helt glat i overfladen.

Det er skønt at have keramikskåle i forskellige størrelser og farver, så du kan dække et smukt bord med farverige skåle til dressinger, nødder, supper og salater.

Du kan også bruge dine keramikskåle til opbevaring af nøgler eller andre praktiske ting. De pynter så fint og er en nem måde at få flere farver ind i hjemmet på.

10 keramikskåle, der vil pynte hjemme hos dig

Vi har fundet ti fine keramikskåle, der vil pynte i entréen, på middagsbordet eller køkkenhylden