Spisestue

15 ideer til din nye spisestue

af Line Sølvhøj Johansson / Foto: Katrine Rohrberg 7.07.2014
Drømmer du om en ny spisestue, er der plads til at lade drømmene flyve i galleriet her med 15 ideer til din nye spisestue.

En sofistikeret spisestue med vovet fotokunst eller en nordiskinspireret spisestue med naturens bedste materialer som rødder? Måske er du mere til den franskinspirerede spisestue, eller også er du, som så mange andre, på virtuel jagt efter inspiration og gode idéer til din nye spisestue.
Læs også: 15 tips til en rustik bolig

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

En spisestue er ikke kun et rum med et bord og fire stole, men tværtimod her, hvor køkken og stue møder hinanden, og hvor gode samtaler oftest finder sted over et veltilberedt mad, som man har lyst til at nyde i mange timer. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvordan du sætter rammerne for din næste gæstemiddag, og måske leder du efter inspiration til, hvordan du kan gøre dét ekstra for dine gæster, men ikke mindst for dig selv og din bolig.

Læs også: Boligindretning: Den lille lejlighed i byen

Drømmer du om en ny spisestue?

Tag udgangspunkt i, hvem der spiser i spisestuen og hvor ofte. Sidder du og din familie i spisestuen til hverdag, er det måske et rustikt bord og behagelige stole, som kan tåle lidt at hvert, du skal vælge. Indtager I derimod de fleste af ugens måltider i køkkenet, er det andre drømme, du kan sætte iværk. Lad kreativitet og drømme forene sig i din nye spisestue.

Læs også: 5 tips til at opgradere din bolig

Se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet 15 bud på en ny spisestue. Kopier, gør efter eller pluk de tendenser og stilarter, der passer til din bolig.