Annonce

3 idéer til at skabe klassisk julestemning med lysdekorationer

Annonce for Sirius 9.11.2021
Giv mørket kamp til stregen, og bland den traditionelle julepynt med magiske lys. Så skaber du de perfekter rammer for en klassisk julestemning, der varmer helt indeni.

Mens det mørke vintervejr tager til, får vi lyst til at tænde op for julehyggen og varme os på en smuk lyssætning.

Trænger du også til lidt lune, kan du inddrage lys i din juleudsmykning i hjemmet. Her giver vi dig tre gode bud – eller lysende idéer, om man vil – på, hvordan du kan skabe en klassisk julestemning ved brug af genopladelige lys.

Lav Et lysende tableau

Der er intet, der skaber klassisk julehygge, som lys i julens farver. Så hold endelig ikke igen, men tænd dine tusind julelys! Lys i forskellige størrelser kan udgøre et helt tableau i sig selv. Stil dem på gulvet, i reolen eller på et lille konsolbord – så er den lune stemning sikret.

Sille genopladelige lys, H 7-25 cm, priser fra 149 kr. (Sirius).

Lys trommen op

Trommen er et klassisk og elsket stykke julepynt, og vælger du en lyskæde med kønne, traditionelle juletrommer, har du dekoration og lys i ét. Læg lyskæden tilfældigt i en glasvase eller på julebordet, eller hæng den på juletræet sammen med de levende lys juleaften.

Elly guirlande, 1,5 m, 8 lys, 199 kr. Fås også som enkelt tromme, Ø 7 cm, 149 kr. (Sirius).

Glem ikke kalenderlyset

Kalenderlyset er ikke til at komme uden om, når det drejer sig om at skabe klassisk julestemning ved hjælpe af lys. Skift kalenderlyset af stearin ud med et elektrisk, og undgå bekymringen for, at lyset brænder ned i grandekorationen. Et elektrisk kalenderlys kan være tændt hele december og genbruges år efter år – og er derfor både bæredygtigt og børnevenligt.

Sara kalenderlys, H 29 cm, 199 kr. (Sirius).

Om Sirius

Alle øjeblikke fortjener et varmt og stemningsfuldt lys. Sirius producerer trendsættende lysdekoratio- ner, der skaber den særlige og hyggelige atmosfære i hjemmet eller haven. Om det er julestemningen, haven eller borddekorationen, der skal have et ekstra touch, så skaber Sirius’ lysdekorationer den perfekte stemning. Sirius udvikler via kontinuerlig produktudvikling og samarbejde med anerkendte designere innovative lysdekorationer, der tager afsæt i dansk designtradition og den nordiske stil. Sirius har til formål at inspirere forbrugere til nye måder at bruge lys på og til at bringe lysdekorationer ind som en del af indretningen i det nordiske hjem. Se mere her.