5 genveje til det rustikke look

Det rustikke look giver din bolig en helt særlig stemning. Det er den helt specielle blanding af historie, romantik og hygge, der gør den rustikke boligindretning så populær. Men det er ikke altid lige nemt at få den rustikke stemning frem i en bolig.

Få det rustikke look i en ny bolig

Bor du for eksempel i et nybygget rækkehus eller en anden type bolig, der ikke lige er bygget med blik for det rustikke, så skal du arbejde lidt for at få looket. Det er heldigvis ikke umuligt, og vi har samlet fem genveje, som virkeligt vil gøre hele forskellen i enhver bolig.

Mere boliginspiration: Få det rustikke look i køkkenet!

5 måder at få det rustikke look:

#1: Rå (og miljøvenlig) kalkmaling

Maling er ikke bare maling - det ved du, hvis du nogensinde har kørt hånden over en kalkmalet væg. Det har en helt speciel rå struktur og et rustikt look. Samtidig er det meget mere mat i overfladen end almindelig maling, og det bedste er, at det er et miljøvenligt naturprodukt. Med den særlig kalkmaling fra Island kan selv nybyggede huse få sjæl.

KØB DENNE MALING HER!   

#2: Quiltet tæppe

Intet slår et quiltet tæppe, når det gælder om at gøre et hjem rustikt og hjemligt. Det bedste er selvfølgelig, hvis din bedstemor har lavet et smukt tæppe, som du kan smide i en stol eller i sofaen, men du kan også snuppe genvejen og købe et skønt quiltet tæppe.

KØB DETTE TÆPPE HER!

FÅ MERE INSPIRATION TIL HAVEN, MADEN OG HJEMMET MED ISABELLAS!

#3: Lamper af porcelæn

Porcelænslamper er måske ikke de mest praktiske lyskilder – hvis du taber dem, er løbet kørt – men de er altså utroligt charmerende. Der er noget meget autentisk og smukt over det lys, de giver. Du kan gå på jagt efter porcelænslamper på loppemarkeder eller købe dig til en af de mange smukke nyproducerede.

KØB DENNE LAMPE HER!

#4: Mønstret tapet

Tapet kan måske virke som en meget omstændelig måde at give dit hjem det rustikke look, men det er det faktisk ikke, hvis du nøjes med at tapetsere et lille område. Det kan for eksempel være en enkelt væg eller bare bag reolen. Vælg tapet med organiske mønstre fremfor grafiske, og mærk straks hyggen brede sig.

KØB DETTE TAPET HER!  

#5: Tungt stentøj

Der er så meget sjæl i stentøj! Det er enestående smukt og fascinerende at kigge på, og så har det også bare en tyngde, som man ikke finder i lertøj eller porcelæn. Derfor er stentøj et absolut musthave i et rustikt hjem.  

KØB DETTE STENTØJ HER!

Se en smuk bolig, der virkelig har taget det rustikke look til sig, i galleriet herunder...