Indretning og trends

Boliggalleri: 10 hyggekroge til dit hjem

af Line Sølvhøj Johansson 12.02.2014
Foto: Jytte Boch m.fl.
Elsker du indretning og kreative opstillinger i hjemmet, og har du en passion for gør-det-selv? Så se med her, hvor du kan finde inspiration til at skabe en hyggelig krog i dit hjem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

At sætte sit eget præg på hjemmet og skabe en stemning og en følelse af hjemlighed, for både dig selv og dine gæster, føles fantastisk. Men hvordan får du skabt den særlige følelse i din bolig?

Se også galleriet: Bolig i fransk landstil

Nærvær og hygge er i fokus, når du vil give dit hjem ekstra kærlighed, og så handler det om at give noget af dig selv, så dit hjem afspejler den, du er. Det kan være en sjov proces at skabe noget selv - om det så er små DIY-ting eller det er et helt rum, du vil forandre og skabe et nyt liv i. Det afgørende er, at fokusere på æstetikken og gøre det, der passer til dig og det, du kan lide.

I galleriet herunder har vi fundet 10 eksempler på, hvordan du kan skabe et helt særligt felt i dit hjem, som signalerer hygge og hjertevarme. Få inspiration til, hvordan du kan gøre soveværelset endnu mere hyggeligt og huleagtigt, eller hvordan du kan sætte ting og søde accessories sammen på nye måder.

Find flere idéer her: Inspiration til boligindretning