Spisebord i stue
Spisestue

Din guide: Find det perfekte spisebord

af Christine Agertoft / Foto: PR 6.10.2014
Vi har lavet den komplette guide til runde spiseborde, spiseborde med udtræk, spiseborde i marmor og i træ, og vi hjælper dig med at finde lige præcis det spisebord, du drømmer om.

Når du skal ud og købe et nyt spisebord, så er det vigtigt at vælge et, der opfylder alle dine krav. Det skal både være smukt og passe ind i rummet, men det skal også udnytte pladsen i rummet bedst muligt. Vigtigst at alt skal dit spisebord både være det hyggelige centrum for middage i hverdagen og kunne bruges, når familie og venner er samlet. Derfor har vi lavet en omfattende guide med de bedste spiseborde inden for kategorierne:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

  • Runde spiseborde
  • Spiseborde med udtræk
  • Spiseborde i marmor
  • Spiseborde i træ

SE OGSÅ: 25 smukke spisestuer og spiseborde her!

Et ellipseformet eller rundt spisebord

Det giver en ekstra hygge, når spisebordet er rundt. Man sidder lidt tættere og kan bedre snakke sammen. Til gengæld er det ikke alle rum, der egner sig til et rundt spisebord. Det kan være praktisk med et rundt spisebord, hvor der er en plade i midten, der kan trækkes ud.

Den dyre designklassiker: CH337

Rundt spisebord med tillægsplader

Ikke kun et smukt og funktionelt bord i hverdagen, men også et bord, der kan tilpasses højtider og andre festlige stunder med gæster ved hjælp af tillægsplader. Pris: Omkring 23.000 kr. Find det blandt andet her!

Det rå: Pillar Spisebord fra House Doctor

Rundt spisebord i træ

Både bordpladen og den dekorative centerfod er fremstillet i sortbejdset mangotræ, som giver et råt udtryk. Pris: Omkring 8.600 kr.

Den moderne: About a table af HAY

Rundt spisebord fra HAY

Et moderne og alsidigt rundt spisebord, som passer ind i de fleste nordiske hjem. Pris: Omkring 5.000 kr. Find det blandt andet her!

Det elegante: Miles spisebord fra SofaKompaniet

Billigt rundt spiseborc

Med sin runde bordplade og slanke ben, har bordet et let udtryk som passer perfekt i en mindre spisestue. Pris: Omkring 2.000 kr.

Det budgetvenlige: BILLSTA fra IKEA

Rundt spisebord

Holdbart og slidstærkt bord med melaminbordplade, der er modstandsdygtig overfor ridser. Pris: Omkring 1.400 kr. Find det blandt andet her!

Spiseborde med udtræk eller klapplade

Er der ikke så meget plads i din spisestue eller dit køkkenalrum, så find et bord med udtræk, en plade i midten eller en klapplade for enden. Til hverdag er det rart, at bordet ikke fylder så meget, men når der er gæster, kan man have brug for lidt ekstra bordlængde.

Det klassisk danske: C35C af Poul M. Volther for FDB Møbler

Spisebord med tillægsplader

Fås med tillægsplader, der gør det muligt at forlænge det. Der kan sidde op til 12 personer omkring bordet. Pris: Omkring 8.000 kr.

Det dyre designbord: Ana spisebord af Arde for Fredericia Furniture

spisebord med butterflyudtræk

Bord med butterfly-udtræk, der forener tidløst design, solidt håndværk og fleksibel funktionalitet. Pris: Omkring 23.000 kr. Find det blandt andet her!

Det praktiske: Air spisebord med udtræk fra IDEmøbler

Billigt spisebord med udtræk

Et minimalistisk spisebord med praktisk udtræk, der gør det muligt at forlænge spisebordet med op til 2 tillægsplader. Pris: Omkring 6.000 kr.

Det budgetvenlige: VANGSTA fra Ikea

billigt udtræksbord

Spisebord med tillægsplade, så det kan gå fra et 4-personers bord til et 6-personers. Pris: Omkring 800 kr. Find det blandt andet her!

Det moderne: Yacht spisebord fra Bolia

Spisebord i stue

Et moderne spisebord med udtræksplader, der bygger videre på den klassiske danske møbelkunst. Pris: Omkring 14.000 kr. Find det blandt andet her!

Spiseborde i marmor

Marmor er et af verdens mest eksklusive naturmaterialer, og et spisebord i marmor er et lille kunstværk i sig selv. Det er et dyrt, skrøbeligt og sart materiale, men også enestående smukt. Heldigvis findes der også måder at få marmor-effekten på uden at betale prisen.

Det feminine: Dina Spisebord fra ILVA

Billigt spisebord i marmor

Dina-spisebordet er formet i marmor fra top til tå, og derfor giver det øjeblikkeligt dit hjem et kvalitetsstempel af dimensioner. Pris: Omkring 10.000 kr.

Det elegante: Dining Table 185 fra Handvärk

Spisebord i marmor

Et elegant spisebord i marmor, der formår at få den 50 kg tunge marmorplade til at se ud som om den svæver. Pris: Omkring 16.000 kr. Find det bland andet her!

Det trendy: Big O fra OX Denmarq

Spisebord i marmor

Det flotte spisebord fra OX Denmarq fås med forskellige steltyper og i forskellige størrelser, som kan kombineres på mange forskellige måder. Pris: Omkring 8.000 kr.

Det internationale: 2.0 spisebord fra GUBI

Rundt spisebord i marmor

Et strømlinet marmorbord med international format. Det passer både ind i moderne hjem og som raffineret kontrast i en ældre bolig. Pris: Omkring 20.000 kr.

Det budgetvenlige: FURBO Spisebord

Spisebord i falsk marmor

Her får du et eksklusivt marmor-look. FURBO spisebordet er i virkeligheden lavet af laminat, hvilket også gør det modstandsdygtigt overfor skidt. Pris: Omkring 3.000 kr. Find det blandt andet her!

Spiseborde i træ

Et spisebord i træ tilføjer varme til et rum. Det er et organisk og blødt materiale, men også et holdbart. Der findes uendelig mange måder at behandle træ på, så træspiseborde findes i mange forskellige looks. Her kan du se nogle af de allersmukkeste.

Det eksklusive: Rectangular Moon spisebord fra GUBI

Design spisebord i træ

Et vanvittigt smukt spisebord, der er et helt kunstværk i sig selv. Det udfylder helt perfekt et stort rum og skaber en eksklusiv stemning. Pris: Omkring 50.000 kr.

Det budgetvenlige: BREDEBRO spisebord fra Jysk

Billigt spisebord i træ

Et billigt spisebord i egetræ, egetræsfinér og MDF, der opfylder alle daglige behov. Pris: Omkring 1.500 kr.

Det elegante: In Between Table by Sami Kallio for &tradition

spisebord i træ

Et let og elegant spisebord, der fås i farverne eg, røget eg og sortbejdset eg. Pris: Omkring 9.500kr.

Det rustikke: Cross Dinner Table fra Muubs

spisebord i træ: genbrugstræ

Et rustikt spisebord lavet af genbrugstræ fra Bali. Det er af træsorten teak, der er superholdbar. Pris: Omkring 9.000 kr.

Det trendy: Snaregade spisebord fra MENU

spisebord i sort træ

Snaregade laves med to forskellige bordplader i træ. Den ene er en sortmalet bordplade i ask og den anden en sæbebehandlet egebordplade. Pris: Omkring 12.000 kr.

Se også: Mix og match dine spisebordsstole

Se flere smukke spiseborde
Vi har her fundet 10 flotte spiseborde i mange forskellige former, materialer og stilarter. Der er både det runde bord samt bordet med plade. Materialerne går lige fra træ til aluminium. Find det spisebord, som du kan være glad for i mange år. Spisebordet er samlingspunktet for samtale og lækker mad, så det er vigtigt, at det passer til det hjem, det skal stå i. Hvordan skal dit spisebord være? Klik dig igennem galleriet og bliv inspireret til dit næste spisebordskøb.