sommerhus
Indretning og trends

Grib stilen: Sommerhus

Nanna Louise Post Larsen 14.07.2015
/ Foto: Katrine Rohrberg
Den lyse og lette sommerhusstil skaber de hyggeligste rammer og minder os om skønne ferier, strandture og bare tæer. Lad os vise dig, hvordan du får dit hjem eller sommerhus til at ose af ferie og frihed!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvem elsker ikke sol, ferie og bare tæer på en smuk dansk strand? Vi gør! Den lette og lyse sommerhusstemning emmer nemlig af solskin og hyggelige stunder og bringer os i det bedste humør selv på en kedelig, grå regnvejrsdag. Derfor har vi sat os for at få sommerferiestemningen til at vare ved, også længe efter at den sidste feriedag er afholdt!

Vi har været på jagt efter fine fund, der fremhæver stilen, og med et par kneb kan du nemt og hurtigt gøre stilen efter og få et hjem, der oser af glad feriestemning!

Læs også: Et lille sommerhus med nostalgi

Sådan får du den lette og lyse sommerhusstil

  1. Fokusér indretningen omkring lette og lyse farver, såsom hvid og sarte blå nuancer.
  2. Indret med fine maritime motiver og detaljer, fx billeder og puder med motiv af ankere og fisk.
  3. Lad tekstilerne i din bolig være lette og naturlige, fx investér i eviggode pudebetræk og sengesæt af hør.
  4. Striber er indbegrebet af den maritime sommerhusstil, men alt med måde. Udvælg blå eller røde af slagsen, så din boligs maritime tråd bevares.
  5. Lad dine gamle kurvemøbler få ekstra opmærksomhed eller investér i nogle nye, der blot vil blive smukkere år efter år.
  6. Gå på jagt på stranden efter fine fund, der kan sætte prikken over i'et. Drivtømmer, sten og muslingeskaller er indbegrebet af den lette sommerhusstemning!

Gå på opdagelse i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet en række fine fund, der passer perfekt til den maritime sommerhusstil: