tojstativ_verner-panton_montana_boligreportage_genbrug
Soveværelse

Inspiration: 7 flotte og praktiske tøjstativer til soveværelset

af redaktionen. Foto: PR og Winnie Methmann 29.07.2022
Skal dit tøjstativ være i træ, i vandrør eller noget tredje? Her kan du finde masser inspiration til dit næste tøjstativ.

Et tøjstativ kan have mange funktioner i soveværelset. Hvis du ikke har nok skabsplads til det tøj som hænger på bøjler, eller hvis du bare gerne vil have noget af dit yndlingstøj på display.

Eftersom at tøjstativer ofte er den tilføjelse til den oprindelige garderobe, er det vigtigt at man får valgt det rette, som passer pænt på soveværelset og som opfylder dine behov.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har samlet 7 tøjstativer med forskellige funktioner eller udtryk, så du kan blive inspireret til hvilket type tøjstativ du selv skal vælge.

Du kan både finde tøjstativer hos møbelforhandlere såsom Ikea eller interiørbutikker som Hay, men er du kreativ, kan du også bygge et selv. Find inspiration her:

Inspiration: Flotte tøjstativer

hay_loop_stand_hanger_tojstativ.

Det simple tøjstativ

Et lille simpelt tøjstativ kan være fint til at fremvise dine yndlingsskjorter eller kjoler. Tøjstativet er fra Hay og hedder Loop Stand Hall.

woud_tojstativ_rack_hanger

Tøjstativ i træ

Et multifunktionelt tøjstativ som både er elegant og rummer flere funktioner. Passer perfekt til dig, som gerne vil have tøj hængende, og med mulighed for opbevaring ovenpå. Tøjstativet er fra Woud.

verpan_mengel_tojstativ

Skulpturelt tøjstativ

Verner Panton har lavet et fint tøjstativ i krom, der giver et skulpturelt udtryk i rummet. Det har ikke plads til meget tøj, men er utrolig flot til det, som du gerne vil have hængende fremme. Stativet hedder Verpan System 1-2-3 og er fra Verner Panton.

tojstativ_jernror_m-hylde_jessie_rackbuddy

Tøjstativ med rør

Et tøjstativ i vandrør er et nyt fænomen i indretningen. Tøjstativet her hedder Jessie og er et garderobestativ i sorte jernrør og er fra Rackbuddy.

broste-copenhagen_tojstativ_rack_ss22

Tøjstativ med spejl

Tøj og spejl er et helt naturligt makkerpar. Derfor er det praktisk at vælge et tøjstativ, som har et indbygget spejl. Tøjstativet hedder Archie og er fra Broste Copenhagen.

hos-signe_sovevaerelse_hanger_tojstativ_rack

Tøjstativ fra genbrug

Giv et gammelt tøjstativ nyt liv i moderne omgivelser. Der findes rigtig mange fine ældre tøjstativer, som hverken koster alverden, og som også giver soveværelset personlighed. Tøjstativet her står hos Signe og Mads - deres hjem kan du se her.

ikea_tojstativ_jysk

Tøjstativ fra Ikea

Ikea har mange bud på et moderne tøjstativ. De ofte forholdsvis budgetvenlige og nemme at samle. Tøjstativet her er fra Ikea.