julestue_julepynt_juleudskykning_jul2022_juletrae
Stue

Inspiration til juleudsmykning: Kom med ind i 15 stemningsfyldte julestuer

af Line Sølvhøj Johansson / Foto: Mia Mortensen og Frederikke Heiberg 4.10.2022
Vi har samlet 15 stemningsfulde julestuer, der med garanti kan få dig i julestemning! Haps masser af inspiration, og se de boligreportager, som stuerne hører hjemme i.

Når juletræet er pyntet, stjernen sat i top og duften fra den kulinariske julemad spreder sig i hjemmet, er julen for alvor startet. Julen er en magisk tid, der med få justeringer i boligens indretning kan skrue stemningsbarometeret i top.

Slag i slag følger dagene i december godt booket op med tunge sager fra køkkenet og samvær blandt venner og familie. Det er en stor fornøjelse at se frem til de mange gode timer, der venter forude, og ikke mindst at gøre klar til de mange gode stunder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Julestuer, der sætter stemningen

Nok samles vi omkring bordet for at nyde godt at den gode julemad, men var det ikke for stemningen og det arbejde, der er lagt i at gøre boligen gæsteklar, ville maden ikke smage nær så godt.

De små detaljer gør forskellen – det dekorative julepynt, et juletræ i nye klæder eller et personligdækket bord, der er lige til at sætte sig til.

Find melodien i din december-bolig. Herunder kan du lade dig inspirere af 15 stemningsfulde julestuer!

herskabelig-julestue-med-juletrae-og-wegner-sto

Hos Kristine Anthoni Brandis får den antikke julepynt selskab af nyere, håndlavede indslag som papirklip, hæklerier og ting i perler og keramik. Se hele hjemmet her.

Foto: Anitta Behrendt

julebolig_spisestue_julestue

Hos Tine Thorndahl og familien begynder julen lige så småt at melde sin ankomst allerede i starten af november måned. Se resten af hjemmet her.

Foto: Mia Mortensen

julestue_med_juletrae_bord-stue

I denne murermestervilla, der emmer af jul, og hvor der hvert år bliver pyntet op med fine arvestykker, souvenirs og minder fra barndommen. Kom indenfor her.

Foto: Frederikke Heiberg

julestue-boligreportage-juletrae-julepynt

Kom med på besøg i Christina Klitsgaards gamle villa, der emmer af naturens pynt og klassiske juletraditioner. Se hjemmet her.

Foto: Andreas Mikkel Hansen

juletrae-i-stue_julestue_lejlighed_plankegul

Kom med indenfor, når Mette Myhlendorf pynter feminint og doucet til jul i sin smukke herskabslejlighed på Frederiksberg.

Foto: Carina Krüger

juletrae-julepynt_julestue.

Juletræet er pyntet med danske flag og blandet pynt, der alt sammen har en historie og betydning for familien, hos hvem de klassiskejulefarver får kamp til stregen. Se hjemmet her.

Foto: Birgitta Wolfgang

mille_andersson_stokholm_julestue_juletrae

Ved første øjekast er der ikke meget, der tyder på, at Mille Andersson Stokholms hjem ligger i en nybygget ejendom i Carlsbergbyen. For nye rammer er slet ikke en hindring for at skabe et klassisk juleunivers fyldt med gran og nostalgisk pynt. Kom med på besøg.

Foto: Anitta Behrendt

stine-damborg_julestue-med-sildebensparket-hvid-sofa-og-juletrae

Sjældent støder man på et så gennemført julehjem som hos Stine Damborg Hust. Her er det den herskabelige stue fyldt med kvalitetsdesign, som juletræet har fået plads i. Se hele patriciervillaen her.

Foto: Mia Mortensen

Intet udstråler julestemning mere end en hyggelig pejsestue. Se resten af hjemmet her!

Hvert år inden jul går Maja Porsgaard Rosasco og familien på jagt i naturen efter materialer til deres villa i Espergærde. Kom med indenfor her!

Gran og glimmer sætter den helt rigtige stemning i den her stue. Du kan komme på besøg i hjemmet her!

Et dejligt herskabshjem, der denne gang er pyntet op i rødt og 'kleinblå'. Du kan se resten af hjemmet her!

Det her moderne hjem på Frederiksberg Allé er pyntet med grene, guld og stjerner. Du kan se hele hjemmet her!

Hvem siger, at julen skal være rød? Dette julehjem er fyldt op med blå og lilla toner. Se hjemmet her.

Det her julehjem er fyldt med hele 6 grantræer. Det her er blot et af dem. Du kan se hele hjemmet her.

Mere jule-inspiration?

Få inspiration til dette års adventskrans. Vi har samlet 20 bud på smukke utraditionelle adventskranse, både fra den lette til den svære og fra den klassiske til den trendy. Se dem alle her!