Indretning og trends

Klæd dit hjem i countrystil

af Line Sølvhøj Johansson 23.02.2015
Foto: Marie Delice Karlsson
Er din drømmebolig rustik, romantisk og feminin? Er du vild med den franske landstil, og drømmer du om en bolig, der rummer den skønne sommerhusstemning hele året rundt? Så klæd dit hjem i countrystil!

Dit hjem skal ikke kun afspejle, hvem du er. Det skal være dit personlige helle, hvor du oplades med ny energi, og hvor du har det rart. Det skal også være et sted, hvor du kan dyrke din indre skabertrang, eksperimentere og slippe din kreativitet løs, og findes der et bedre sted at kunne udfolde sin kreativitet end i sit eget hjem, når rammerne er der, og du er omgivet af smukt interiør?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Charmerende landstil

Her på redaktionen holder vi meget af den skønne landstil. Den franskinspirerede countrystil, der suppleres af det nordiske countryunivers afspejler et univers, der er i pagt med naturen, og for os er det lige netop her, der er rum og plads til at dyrke de indre værdier og fællesskabet.

Læs også: 12 romantiske soveværelser

Er du også vildt med countrystilen, og elsker du alt, der har et kunstnerisk udtryk og et twist af genbrug over sig, så lad dig inspirere i galleriet herunder, hvor vi har samlet en masse bud på, hvordan du får countrystilen ind i dit hjem. Brug dit interiør kreativt, fx:

  • Brug dine gamle porcelænskopper til små dekorationer eller til at servere hjemmebagte småkager i.
  • Lad stearinlys, friske som tørrede blomster og små figurer pynte rundt omkring.
  • Fyld op med plaider og puder, som sender et signal om en lun bolig.
  • Lad de ting, du holder af og som har betydning for dig, få en fremtrædende plads i hjemmet.

Få dit ISABELLAS bragt direkte til døren og få endnu mere inspiration til den smukke countrystil!

Der kan forekomme affiliate-links i artiklen.