Romantisk soveværelse
Indretning og trends

12 romantiske soveværelser

Line Hvid 9.10.2014
Når du skal have romantisk stemning i soveværelset, så må alle detaljerne fra lamper til gardiner passe sammen. Find inspiration i 12 soveværelser, der har hver sin romantiske stil.

Giv dit soveværelse en gennemført romantisk stil. Du behøver ikke ud og købe helt nye møbler. Et nyt sengetæppe, fine puder og nye gardiner er nogle af de detaljer, der kan være med til at give en romantisk stil i soveværelset.

Blomster og blonder

Der er mange forskellige versioner af den romantiske stil. Du kan vælge den helt klassiske blomstrede version, hvor du også har blonder på sengetæppet og puderne. Kombinér gerne med ensfarvede puder eller gardiner, der matcher til blomstermønsteret. Til denne stil er det flot, hvis du har hvidmalede træmøbler. Hav gerne friske blomster stående i fine vaser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også: ISABELLAS' fineste soveværelser

Moderne romantik

I den mere moderne version af den romantiske stil, kan du tone lidt ned for blomsterne eller helt undlade blomster. Tapetser evt. endevæggen med sort-hvid-stribet tapet. Hold resten af soveværelset mest i hvidt med enkelte sorte detaljer. Sæt en romantisk lampe til og læg et sengetæppe med blonder på. Sølvæsker og sølvlysestager vil være fine detaljer i denne stil, som bliver moderne og en smule pompøs.

Se også: Lav dit eget romantiske sengebord

Romantik fra fjerne egne

Du kan også vælge at give dit soveværelset et mere eksotisk strejf. Materialer som mørkt træ og bambus giver den romantiske stil en stemning af østen og fjerne egne. I denne version af den romatiske stil kan du godt tilføre lidt farver - gerne jordfarver som brun og orange, men også de mere douche udgaver af grøn og bordeaux.

Klik dig igennem galleriet nedenfor og bliv inspireret til at indrette soveværelset i romantisk stil.