Indretning og trends

Køkken i cool factory-stil

af Annette Riis-Carstensen 23.03.2015
Foto: Karna Maffait
Trænger dit køkken til en kærlig overhaling, så vælg en stil, du godt kan lide, og gå på jagt efter ting, der matcher stilen i farver, materialer og udformning. Dette køkken er indrettet i cool factory-stil, og med få midler kan du nemt gøre stilen efter!

Du kan nemt give dit køkken en rå og industriel opdatering uden langvarige renoveringsprojekter og dyre håndværkerregninger. Hvis du foretager de rette valg, når du vælger farver, materialer og former, kan du med enkle midler skabe en gennemført factory-stil, som giver køkkenet et cool og tidløst udtryk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Køkken - find din stil

Rå factory-stil

Den rustikke fabriksstil er et stort hit i boligindretningen i øjeblikket, fordi det enkle og tidløse udtryk matcher den moderne bolig rigtig godt. Det uformelle og maskuline look giver en fornemmelse af simple living og udmærker sig ved en enkel farvepalet og et moderne miks af varme og kolde materialer som træ og metal. Denne stil går godt i spænd med de materialer, der traditionelt er at finde i vores køkkener, og derfor kan du ganske let indføre stilen i dit eget hjem.

FÅ INSPIRATION OG TIPS TIL DIT KØKKEN MED ISABELLAS!

Sådan får du den cool factory-stil

Kan du lide den rå industristil, inspireret af udtrykket på gamle fabrikker, så gå efter følgende, når du shopper nyt tilbehør til dit køkken:

  • Metaller som zink og stål.
  • Mørke og rustikke træsorter.
  • Farverne sort, hvid og grå – gerne blødt op af råt træ (fx på skærebrætter) og grønne planter i vinduet.
  • Detaljer som tavler, du kan skrive på med kridt, samt bogstaver og tal – enten til pynt eller trykt på fx opbevaringskasser.

Inspiration: Engelsk landkøkken

I galleriet nedenfor kan du se mere af det rå køkken samt få tips til at shoppe stilen efter: